Poolia kan bemanning

Behöver du hjälp med bemanning eller rekrytering av kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet? Ring Poolia!

Poolia har lång erfarenhet, närmare 30 år, av att hitta rätt kompetens och att matcha rätt personer mot rätt företag.

Peter Frost Poolia

– Det viktigaste är att hitta rätt människor. Rätt personer på rätt plats skapar framgång. Vi vet det och kan vår bransch. Förr var ditt CV det viktigaste, i dag är personlig kompetens viktigare, förklarar Peter Frost, kontorschef på Poolia i Uppsala.

Sedan i december sitter Poolia i nya lokaler mitt i city på Stora torget. Här arbetar åtta personer med att hjälpa företag från olika branscher att hitta rätt personal, både konsulter och för anställning.

– Det är en stor fördel för oss är att vi finns på plats i staden. Vi kan Uppsalas arbetsmarknad och känner till företagskulturen här, säger Peter Frost.

Poolia har en väl utarbetad och kvalitetssäkrad metod för att hitta en perfekt matchning när företag behöver hjälp att hitta rätt kompetens. Man använder sig av flera olika verktyg som hela tiden uppdateras.

– Vi gör utförliga tester, har avancerade verktyg och utvärderar hela tiden, både under rekryteringsprocessen och efteråt. Vi låter bolagen vara experterna på sin verksamhet och vi är experter på rekrytering. Vi har de bästa verktygen, kompetensen och rutinen för att hjälpa våra kunder att hitta rätt person till just dem, berättar Peter Frost.

Poolia i Uppsala är en partner till jobbmässan Drömarbetsstaden.

– Uppsala är en enormt stark plats just nu med båda universiteten och en uppsjö av spännande startups inom olika segment. Den enorma ”Pharmaciagrunden” har givit Uppsala en potential som få städer kan konkurrera med. Jag ser inte att Uppsala som region kan bromsa oss, marknaden här är stark och här finns massor att göra inom rekrytering i många år framöver, avslutar Peter Frost.

Under Drömarbetsstaden presenterar Poolia en föreläsning av Karl-Johan Hasselström om hur man attraherar, rekryterar och behåller personal. Föreläsningen hålls övriga partners och inbjudna på Brasserie21.

Läs mer på Poolias hemsida

Translate »