Möt Sveriges mest aktiva företagsutvecklare

Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart?
Eller har du en idé som du vill förverkliga? Då ska du vända dig till Almi. Tillsammans kan ni ta ditt företagande till en ny nivå.

Almi erbjuder finansiering och affärsutveckling till företag som vill och kan utvecklas.
Både företag som är i startupfas och befintliga företag.

Almi är partner i Drömarbetsstaden och kommer att vara på plats den 9 maj.

– Vi stöttar företag utifrån vilka behov, mål och utmaningar de har. Många företag uttrycker att kompetensförsörjning är det största hindret för att växa. Här kan vi på Almi bidra på olika sätt och det vill vi berätta mer om, säger Camilla Ahlsson, affärschef på Almi.

Vad är fördelarna med Uppsala?

– Uppsala är en expansiv region som toppar tillväxtlistorna i Europa och vi har ett brett och dynamiskt näringsliv fyllt av innovation och kreativitet. Vi har också två universitet i framkant, närheten till Arlanda och Stockholm, men också närhet till naturen och Mälaren som skapar livskvalitet. Vi har till stor del företagen att tacka för att den här regionen är så expansiv och härlig region att leva i. Förutom att vi har kunskapsintensiva företag i världsklass som lockar kompetens har vi också caféer, restauranger och kulturella näringar som bidrar till vår attraktionskraft. Företag i alla branscher behövs och vi finns för att stötta och utveckla regionens företag.

Under Drömarbetsstaden är Almi på plats och kommer bland annat att vara värd för två inspirerande föreläsningar om konsten att öka företagets attraktionskraft för framtidens talanger.

Läs mer om Almi på almi.se

Translate »